Altijd je kind bij je wanneer dat nodig is

4 persoons bed

Is je kind ziek dan wil je hem of haar natuurlijk dichtbij je hebben, mocht er iets gebeuren dan ben je er direct bij. Met het 4 persoons bed van perfecthomeshop.eu heb je altijd de kans bij je kind te liggen. Het stapelbed is voorzien van een tweepersoonsbed en genoeg opruim mogelijkheden onder het onderste bed. Onder het onderste bed is er een lade die je uit kunt trekken en zo speelgoed van de kinderen op kunt ruimen. 

Onverwachts een groter gezin 

4 persoons bed

Hoe vaak komt het niet voor dat er een kleintje op komst is en het er meer dan een worden? Met een 4 persoons bed hoef je geen zorgen te hebben dat de kinderen geen ruimte hebben om te slapen. De zijpanelen zijn een zekerheid dat de kinderen niet uit bed zullen vallen, ook de afgeronde hoeken helpen mee om geen verwondingen te krijgen bij de kinderen. Ieder bed wordt geleverd inclusief matras en lattenbodem, de kinderen kunnen er dus direct op slapen.  

Je bent altijd voorbereid op een feestje 

4 persoons bed

Kinderen vinden niets leuker dan vriendjes te laten slapen, met het 4 persoons bed ben je altijd voorbereid op kinderen die blijven slapen. De extra opbergruimte zorgt ervoor dat je altijd een opgeruimde kamer hebt zonder kasten te hoeven kopen. Op die manier heb je meer dan voldoende speelruimte in de kamer over om te spelen. Aan de hygiëne is ook gedacht, de matrassen zijn voorzien van een hoes die eraf kunt ritsen en in de wasmachine kunt wassen.