Beton vlinderen

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van het interieur. Vloeren kennen verschillende trends. Onderstaand artikel geeft je informatie over de trends op het gebied van vloeren, waaronder de visgraat vloer, Hongaarse punt vloer, patroonvloer en de gevlinderde betonvloer.

Beton vlinderen

De visgraat vloer en Hongaarse punt vloer

De visgraat vloer en de Hongaarse punt vloer lijken op elkaar. Maar verschillen subtiel van elkaar als je goed op de details let. De planken zijn in een andere hoek gelegd bij de Hongaarse punt vloer.

De visgraat vloer en de Hongaarse punt vloer geven je interieur iets extra’s en een luxe sfeer mee. Het is passend voor een klassiek interieur maar weet ook prima zijn plek te vinden in een modern interieur.

De vloeren zijn verkrijgbaar in diverse materialen en uitvoeringen. PVC is een echte trendsetter omdat het duurzaam is en flexibel. Je kan hiermee een luxe uitstraling creëren zonder dat het veel geld kost. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van hout en laminaat.

De patroonvloer

De patroonvloer is een nieuwkomer onder de vloerentrends. Het gebruik van rustige vloeren was voor langere tijd een trend. Echter zien we nu de drukkere patronen op vloeren een plaats krijgen. De patroonvloer is zowel in hout, PVC en laminaat verkrijgbaar. De keuze uit de patronen is zeer divers en realiseert een sensationele en gedurfde vloer. Je kan met deze vloer een statement in huis maken.

Gevlinderde betonvloer

Betonvloeren zijn een echte trend. Ze passen uitermate goed in een minimalistisch interieur maar ook in een modern interieur waarbij een industriële uitstraling de boventoon voert.

Een gevlinderde betonvloer wordt gecreëerd door beton te vlinderen. Na het storten en uitharden van het beton begint het vlinderproces. Dit vindt plaats door het gebruik van een speciale vlindermachine. Het vlinderen zorgt ervoor dat er een verdichte toplaag ontstaat met een gewolkt uiterlijk. De kleur van deze toplaag kan in iedere kleur zijn. Beton vlinderen zorgt voor een unieke vloer omdat iedere wolk anders kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *