Als je een laminaat vloer wilt leggen, dan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de ondervloer. Als je maximaal wilt kunnen genieten van de vloer en als je geen behoefte hebt om op de korte termijn een nieuwe vloer te moeten leggen, dan is het belangrijk dat je eerst een goede ondervloer aanbrengt. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld kiezen voor een TimberSound Ondervloer van voordeelvloeren.nl. Een dergelijke ondervloer zorgt ervoor dat het laminaat mooi recht komt te liggen. De betonvloer waar je het anders op zou leggen is nooit helemaal recht. Een dergelijke vloer wordt immers niet gestort met het idee dat het een bovenvloer gaat worden. Het beton kenmerkt zich dan ook door het ruwe materiaal en de oneffenheden die ontstaan door het ruwe afwerken. Als je dus direct laminaat op een dergelijke ruwe oneffen vloer zou leggen, dan kun je wel nagaan dat het laminaat gaat golven. Het is dan niet overal even recht. Dit kun je makkelijk testen door iets rond op de laminaat vloer te leggen. Op een volstrekt rechte vloer zou een knikker netjes blijven liggen. Maar als er geen ondervloer aanwezig is, dan zal de knikker op verschillende plekken in je woning beginnen te rollen. De rondingen in het laminaat zijn natuurlijk niet mooi, maar kunnen ook later voor grotere problemen zorgen waardoor je inderdaad de vloer moet vervangen. Dit alles kun je gemakkelijk voorkomen door eerst een TimberSound ondervloer neer te leggen. Deze TimberSound ondervloer zorgt ervoor dat alles mooi recht wordt. Vervolgens kun je er een hele strakke laminaat vloer op leggen. Het laminaat ligt op een TimberSound ondervloer in ieder geval en stuk stabieler. Dat is niet alleen fijn qua uiterlijk, maar ook prettig als je er op loopt. Daar komt bij dat de TimerSound ondervloer het geluid dempt. Mocht je laminaat in een flat willen leggen, dan is het belangrijk dat de buren geen geluidsoverlast ondervinden. Het klakken van de hakken is aanzienlijk luider als er geen TimberSound ondervloer aanwezig is. Verder is de isolatie een stuk beter. Zonder een TimberSound ondervloer zou er tussen jouw voeten en het beton alleen een stukje laminaat zitten. Je kunt wel nagaan dat dit qua isolatie enorm beperkt is. Je zult dan ook een stuk minder koude voeten hebben als je een goede ondervloer onder het laminaat hebt gelegd. Hoewel het dus strikt gezien niet noodzakelijk is, je kunt immers prima een vloer direct op het beton leggen, is het veel beter om wel een ondervloer aan te brengen.

Bestel een geschikte TimberSound ondervloer via voordeelvloeren.nl

Als je op zoek bent naar een TimberSound ondervloer, dan kun je die vinden en bestellen op voordeelvloeren.nl. Hier kun je overigens ook terecht voor de laminaatvloer. Dus als je beide wilt kopen, dan kun je dat meteen regelen bij deze ene webwinkel. Dat is uiteraard wel zo makkelijk, want dan houd je alles onder 1 dak.

Het assortiment van voordeelvloeren.nl

Als je op zoek bent naar andere vloeren, dan ben je bij voordeelvloeren.nl zeker aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor:

  • PVC vloeren
  • Verschillende ondervloeren
  • Laminaat van topmerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *