Tegenwoordig is er enorm veel mogelijk op het gebied van interieurdesign. An de hand van de gekste wensen is er enorm veel materiaal te verkrijgen, om zo de wensen te vervullen en een design op maat te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld erg veel gaan stijlen in een nieuwe woning, maar hebben interieurdesigners en architecten het tegenwoordig ook erg druk met huishoudens die hun woonkamer of gehele huis willen verbouwen en zo willen kijken naar een nieuwe inrichting.

Aan de hand van een verbouwing of nieuwe woning kun je bepalen wat de lengte- en breedtematen van een ruimte zullen zijn, om hier verlegd passende tekeningen voor te creëren en materialen aan te schaffen. Zijn er wensen van de klant waar jij je als interieurdesigner aan moet houden, of vinden zij het juist wel leuk om de inrichting en het design uit handen te geven voor een verrassing in huis? Laten we eens gaan kijken naar wat er allemaal mogelijk is!

De wensen van een klant

Als Interieur designer wil je jezelf natuurlijk houden aan de wensen die je klanten wilt stellen aan het interieur en de verdere inrichting van de woning. Zo is er misschien een wens om de woonkamer ruimtelijk in te richten, waarna je met jouw visie en ideeën aan de slag kunt gaan en de klant zal verrassen. In de woonkamer heb je misschien wel veel inspraak en kun je de klant en de uiteindelijke bewoner van het huis verrassen met de stijl en inrichting van het huis, maar zijn de wensen vaak vooral terug te vinden in de sanitaire ruimtes. Zo is het gebruik van antuursteen tegenworodig populair en zijn vooral de verschillende kleuren in trek voor de wandpanelen, om zo een droombadkamer of andere sanitaire voorziening te kunnen creëren en jouw klant, de bewoner, kan gaan genieten van de luxe!

Het designen van sanitaire ruimtes!

Het designen van de sanitaire ruimtes kan erg lastig zijn, maar wordt de inrichting ook al erg veel ingevuld door de wensen van de klant. Zo is het eigenlijk altijd wel duidelijk wat voor een soort douche, een douche met bad of  bijvoorbeeld een douchecabine, geplaatst zal worden. Ook een wasbak en eventueel een toilet wordt vastgesteld. Aan de hand van deze wensen en het opmeten van deze voorzieningen, is het tijd om de verdere inrichting te stijlen. 

Wanneer je unieke kleuren wilt toepassen in de sanitaire voorzieningen, kun je kiezen voor de kant-en-klare wandpanelen van Fibo Trespo. Het materiaal van Fibo Trespo is geschikt voor in de sanitaire ruimten en zul je hierdoor een unieke uitstraling creëren, vooral wanneer je deze combineert met de verdere sanitaire voorzieningen en andere kleuren in de ruimte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *