Maatwerk

Zoek je een bijzonder meubelstuk? Dan is meubels op maat maken wellicht iets voor jou. Want met maatwerk wordt een meubelstuk helemaal zoals jij het wilt. Wil je een echte eyecatcher of juist elegante eenvoud? Wat je smaak of stijl ook is, met een op maat gemaakt meubelstuk heb je altijd iets dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

Meubels op maat maken bij afwijkende maten

Meubels op maat makenBen jij bijvoorbeeld op zoek naar een tafel in een afwijkende maat? Bijvoorbeeld door je lengte of het feit dat je in een rolstoel zit? Of omdat je er met heel veel mensen gebruik van wilt maken? Dan is de kans aanwezig dat je in de standaard collectie van een woonwinkel niet vindt wat je zoekt. Of wil je een complete kastenwand in je slaapkamer die precies passend is voor de ruimte? Of juist een boekenkast onder een schuin dak? Ook dat vraagt om maatwerk. Met meubels op maat maken kun je voorzien in die behoefte.

Verschillende houtsoorten met een eigen uitstraling en mogelijkheden

MeubelmakerBij meubels op maat maken is er veel mogelijk. Meestal worden kasten of tafels op maat gemaakt. Je hebt hiervoor de keuze uit verschillende houtsoorten zoals teak, noten, eiken, vuren, kersen of grenen. Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en zijn eigen mogelijkheden. Een goede meubelmaker kan je meer vertellen over de kenmerken van de houtsoort van jouw keuze en of deze al dan niet geschikt is voor jouw project.

Heb je interesse in meubels op maat maken? Breng dan een bezoek aan een gespecialiseerde meubelmaker. Tijdens een oriënterend gesprek kun je jouw wensen kenbaar maken en zal de meubelmaker je meer vertellen over de mogelijkheden. Ook kun je dan al wat meer horen over de kosten van jouw meubelstuk, dit betreft meestal een indicatie. Een afspraak maken is vaak wel handig om er zeker van te zijn dat er genoeg tijd voor je is.