Thuis gezellig borrelen met een lekker hapje erbij, richt je woning in met een bar om samen met vrienden en/of familie tot in de kleine uurtjes het leven te vieren. Daarvoor hoef je geen enorme ruimte te hebben, een knusse hoek nodigt wellicht nog meer uit om in te gaan zitten. Welke barkrukken ga je daarvoor gebruiken?

De praktische houten barkrukken zijn altijd een perfecte aanwinst in je woning. Je kunt ze overal mee combineren en zijn gemakkelijk schoon te houden, daarnaast ogen ze natuurlijk door het fraaie hout dat ervoor is gebruikt. Het prettige van hout is dat je de meubels na verloop van tijd een andere kleur kunt geven en daardoor weer een nieuwe uitstraling creëert. Ga je voor eikenhout of beukenhout? In beide gevallen kies je voor een stevige barkruk.  

houten barkrukken

Houten barkrukken prima te combineren

Of je nu kiest voor eikenhouten of beukenhouten barkrukken en zelfs een combinatie van deze soorten houten barkrukken, je koopt in alle gevallen degelijke meubels met een natuurlijke en rustieke uitstraling. Meubels die lang meegaan, je bent ze eerder beu dan dat jij ze hebt versleten. In dat geval heb je met hout het voordeel dat je deze kunt overschilderen in een andere kleur, bijvoorbeeld als je rest van je interieur een metamorfose geeft en een frisse kleur de trend is.

Tip: je kunt van een oude barkruk een leuke kinderstoel maken door de poten in te korten. Je bent duurzaam bezig als je meubels een tweede leven geeft en dat kan prima met barmeubels.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *