Je hoeft niet altijd op uw knieën te gaan bij het repareren of onderhouden van uw motorfiets. Je kunt een motorheftafel gebruiken om uw fiets op een comfortabele werkhoogte te krijgen. Heftafels zijn platte stalen platen met een gestructureerd oppervlak en een vergrendelingsmechanisme dat uw fiets op zijn plaats houdt. Motorheftafels zijn voorzien van persluchtsystemen of hydraulica die de motor tot een geschikte hoogte heffen of laten zakken. Als je nog geen motorlift voor uw garage heeft gekocht, zijn hier de voordelen van de beste motorliften die momenteel op de markt zijn.

Opslag

Motorheftafel zorgen voor een veilige en handige opbergruimte voor uw fiets als je deze in de winter wilt opbergen. Het voorkomt dat de banden luchtdruk verliezen en je zult uw fiets in dezelfde staat hebben als het seizoen voorbij is. Ze kunnen ook worden gebruikt voor fietsen die wachten om te worden verkocht in motorwinkels.

Vergeet niet te controleren of de motorfiets veilig is voordat je de lift omhoog of omlaag brengt. Zorg ervoor dat het vergrendelingsmechanisme goed vastzit en gebruik indien nodig extra banden. Controleer ook of de vloer en de omgeving vrij is voordat je de motor laat zakken om letsel of schade aan uw fiets te voorkomen.

Werk comfortabel

Het is ongemakkelijk om op je knieën te werken en je rug kan pijn doen als je voorover buigt. Een fietsheftafel plaatst de motorfiets op een comfortabele hoogte waar je toegang hebt tot alle onderdelen zonder te hoeven bukken of te spannen. Het helpt je ook om langere uren op de fiets te werken.

Vergeet niet om routineonderhoud aan uw heftafel uit te voeren om de levensduur te verlengen. Stof het mechanisme af en verwijder al het vuil dat vastzit in de vergrendelingsinkepingen. Let op losse moeren en draai ze vast. Raadpleeg de gebruikershandleiding die bij het apparaat wordt geleverd om te weten welke onderdelen van het mechanisme extra aandacht nodig hebben.

Geld besparen

Als je graag hands-on bezig bent met reparatie en onderhoud van uw fiets, zult je het op prijs stellen om een ​​motorlift te hebben die dienst doet als kleine garage voor uw huis. Heavy-duty heftafels voor motorfietsen zijn compact, draagbaar en kunnen helpen de fiets van de vloer te houden om een ​​veilige werkomgeving te bieden. Door plaatsgebrek hoeft je geen geld meer uit te geven om uw fiets naar een reparatiewerkplaats te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *