Entresol

Een aantal jaar geleden ben je in een pand getrokken. Het pand is nu te klein geworden, want je hebt een hoop spullen die je kwijt wilt. Je kunt twee dingen doen: verbouwen of verhuizen. Maar wist je dat er nog een derde optie is? Het is namelijk mogelijk om meer ruimte te creëren in jouw bestaande ruimte. Dit kun je doen door een entresolvloer aan te schaffen. In deze blog vertellen we je er alles over.

Een entresolvloer: extra ruimte creëren

Wil je graag meer ruimte creëren in je bedrijfspand? Een entresolvloer is dan uitermate geschikt voor je. Dit is ideaal als je extra plek nodig hebt om je voorraad in op te slaan. Zo hoef je niet te verhuizen of te verbouwen en heb je toch extra ruimte voor je inventaris. Heb je ook een entresolvloer nodig? Neem dan eens een kijkje bij Trading Together. Bij deze partij kun je gebruikte entresolvloeren kopen tegen een voordelige prijs. Hoe dit kan? Bij dit bedrijf hebben ze een grote voorraad met gebruikte entresolvloeren. Omdat het al eens gebruikt is, betaal je niet meer de volle pond en dat kan flink veel in je portemonnee schelen. Daarbij hoef je niet te denken dat de kwaliteit minder is omdat het al eens gebruikt is. Trading Together controleert en keurt de entresolvloer altijd zodat deze voldoet aan de veiligheidsnormen en deze net zo goed is als een nieuwe etagevloer. Op deze manier weet je zeker dat je dus kwaliteit in huis haalt.

Meer weten over een entresolvloer?

Wil je graag meer weten over een gebruikte entresolvloer? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van Trading Together. Zij voorzien je graag van advies op maat, zodat je zeker weet dat je een geschikte aankoop doet waar je jarenlang mee vooruit kunt. Neem dus zeker een kijkje op de website van het bedrijf en plaats je bestelling.