Werk in de logistiek is zwaar en er komt een hoop bij kijken. Niet alleen moet de werkomgeving natuurlijk veilig zijn voor de werknemers die er aan de slag gaan, maar ook is het van belang dat je beschikt over het juiste materiaal. Zo kun je het werk veilig en op een efficiënte manier uitvoeren, waardoor je niet meer belast wordt dan nodig. Bij Still kun je terecht voor zowel intralogistiek advies als allerlei professionele oplossingen voor in de (intra)logistiek. Ben je benieuwd naar deze oplossingen of kun je wel wat intralogistiek advies gebruiken? Lees dan snel verder, we vertellen je er vandaag meer over. 

Oplossingen voor in de intralogistiek

Bij Still kun je terecht voor een hoop voertuigen voor in de intralogistiek. Denk bijvoorbeeld aan handpallettrucks, vorkheftrucks of gebruikte heftrucks. Het bedrijf verkoopt eersteklas producten en biedt voor elke situatie de juiste truck of oplossing. Still heeft een uitgebreid assortiment aan trucks waardoor er altijd iets bij zit wat past bij jouw behoeftes. Alle trucks hebben één ding gemeen: ze zijn geoptimaliseerd op het gebied van kracht, ergonomie, precisie, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Dit maakt dat de trucks erg efficiënt werken, wat wel zo fijn is in het logistieke werkveld. Naast trucks, kun je bij het bedrijf nog terecht voor een hoop andere professionele oplossingen voor in de (intra)logistiek.

Intralogistiek advies

Ook als je bedrijf wat intralogistiek advies kan gebruiken, ben je bij Still aan het juiste adres. Ze hebben al bijna 100 jaar ervaring in de sector en weten dus als geen ander hoe het eraan toegaat. Er worden alleen oplossingen voorgesteld waarvan ze zeker zijn dat ze te implementeren zijn en die ook in de toekomst zullen blijven werken. Om dit te kunnen verzekeren, brengt Still niet alleen een bezoek aan je bedrijf, maar spreekt ook met medewerkers. Alle relevante processen worden van dichtbij onderzocht, zodat naar de beste professionele oplossingen gezocht kan worden voor in de intralogistiek van jouw bedrijf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *