Verschillende soorten ramen voor je dak

Fraaie dakramen

Waar je voorheen eigenlijk maar één soort dakraam had, heb je tegenwoordig keus uit verschillende soorten dakramen. Niet alleen de merken zijn meer geworden, ook uitvoeringen en materialen zijn in aantallen toegenomen om meer keus te creëren. Alleen om te ventileren en te luchten wordt het raam allang niet meer gebruikt, dag en zonlicht zijn ook twee belangrijke elementen geworden in een zolderkamer. De mogelijkheden zijn enorm, verdiep je dus goed voor het kopen in het aantal soorten en de materialen waarvan ze zijn gemaakt.

Fraai dakraam

Verschillende merken en uitvoeringen dakramen zijn beschikbaar bij bouw-handel.nl. Een eenvoudig tuimeldakraam of een Fakro dakvenster, deze ramen kenmerken zich doordat de bediening aan de onderkant zit. Bij de gewone standaard ramen voor je dak zit de sluiting aan de bovenkant. Het merk heeft bewezen dat zij zeer innovatief zijn met het vervaardigen van nieuwe soorten ramen. Maar ook ramen en vensters voor de vliering zijn natuurlijk te vinden in het grote assortiment. Alle dakramen zijn eenvoudig te installeren, al moet je natuurlijk wel weten wat je doet. Ook voor advies voor het plaatsen van een dakraam kun je contact opnemen.

Bouw-Handel

Decoreren van je dakraam

Ben je klaar met het plaatsen dan ben je er nog niet, je wilt bijvoorbeeld niet de hele dag de zon op zolder hebben. Voor dakramen heb je op maat gemaakte rolgordijnen of jaloezieën die de zon tegenhouden, voor de nacht zijn er verduisteringsrolgordijnen te verkrijgen. Je kunt de zon ook buiten houden door het plaatsen van een rolluik aan de buitenkant van je raam. Met een insectenhor kun je zonder insecten binnen te krijgen je dakraam open zetten.