Als je zoekt naar een specialist in kranen, kun je bij HOVE kranen terecht. Zij werken met minikranen glaszuigers en houden zich al jarenlang met hoeflonnen bezig. Een hoeflon? Ja, een hoeflon. Wat dat precies is lees je in dit artikel.

Wat is een hoeflon?

Een hoeflon maakt verticaal transport mogelijk op plekken die je doorgaans niet tot nauwelijks kunt bereiken. Erg handig dus. Daarnaast is een hoeflon-kraan is radiografisch heel minutieus bestuurbaar. Dat is de danken aan de besturingssystemen en slimme firmware die de hoeflon beschikt.

.

Kranen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je een transport Carrier, compact hijskraan en een minihijskraan.Één van de minihijskranen is de hoeflon C30. Er zit nogal wat kracht in die kleine hijskraantjes, Zo is de hoeflon c30 in staat om tot 9000 kg te hijsen. Dat is meer dan zijn eigen gewicht! Doordat deze hijskraan werkt op een enorme kracht en elektrische aandrijving, werkt hij eenvoudig en efficiënt.Je kunt de hoeflon C30 onder meer gebruiken om de kraan in een bouwput of kelder te laten zakken.Nog een voordeeltje van de minihijskraan: hij past door dubbele deuren en de banden laten helemaal geen sporen achter.

Specificaties van de Hoeflon C30

Kortom, de kraan is hoogkwalitatief en kan eenvoudig worden bediend. Doordat de bediening kan worden gedaan met een afstandsbediening, kan de machinist zijn volledige aandacht blijven vestigen op het hijswerk zelf. Hieronder lees je over enkele specificaties van de Hoeflon C30.

● De minihijskraan kan tot wel 9000 kg hijsen.

● Als de kraan in de smalle stand staat, is de kraan 1,17 meter breed.

● Als de kraan in de transportstand staat is de kraan 4,12 meter lang.

● Als de kraan in de transportstand staat is de kraan 2,00 meter hoog.

Kortom, de C30 is dé kraan wat betreft traploze stempel mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *