Waarschijnlijk heb je ze wel eens zien staan als je langs een bouwplaats rijd, midden op de bouwplaats staat ineens een grote tent. Waarom staat die tent daar, zul je je waarschijnlijk wel afgevraagd hebben? Toch zijn er veel goede redenen voor het plaatsen van een tent op een bouwplaats. In dit artikel vertellen we je iets over deze tenten, ook wel een werktent genoemd. Wat zijn de voordelen van een werktent?

Effectiviteit

In ons kleine landje wil het nog wel eens regenen, sneeuwen of gigantisch hard waaien. Kortom, de weersomstandigheden zijn vaak allesbehalve ideaal. Werk jij lekker op kantoor, in een winkel of gewoon vanuit huis dan is dit natuurlijk op zich niet zo’n heel erg groot probleem. Maar de bouw is toch vaak een buitenactiviteit, en daardoor aantastbaar door weersomstandigheden.

In de zomer is dit natuurlijk niet zo erg, maar in de winter, als het sneeuwt, of in de herfst, als het met bakken uit de lucht komt, is het buiten werken natuurlijk allesbehalve ideaal. Door regen krijgen mensen het koud, worden humeurig, apparatuur kan ook aangetast worden door slecht weer. Beide zorgen er natuurlijk voor dat de productiviteit van je werknemers ernstig naar beneden gaat.

Om dit te voorkomen kun je als werkgever overwegen om een werktent te plaatsen. Een werktent is eigenlijk gewoon een heel erg grote tent die speciaal is afgestemd op de bouw. Bij Donselaar Structures kun je kiezen uit vele soorten werktenten. Zo kun je kiezen voor ongeïsoleerde, deels of volledig geïsoleerde tenten en tenten met overkappingen voor auto’s. Daarnaast kun je bij Donselaar Structures zelf de gehele lengte, breedte en hoogte van de werktent bepalen. Zo is de werktent voor elke taak inzetbaar.

Welke tent je ook mocht kiezen, het grote voordeel is natuurlijk dat je werknemers en apparatuur niet langer aangetast wordt door het slechte weer. Sterker nog, men kan gewoon lekker doorwerken in de tent. Door het inzetten van een werktent op de bouwplaats gaat de productiviteit dus snel omhoog. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *