Een aantal jaren geleden heb ik mijn woning mogen kopen van mijn huurbaas. Ik ben tien jaar geleden in deze woning gekomen als student en heb toen een kamer kunnen huren. Na jaren naar alle tevredenheid te hebben gehuurd, heb ik gevraagd of ik de woning mocht overnemen. Mijn toenmalige huisbaas heeft mij gevraagd of ik een bod wilde doen. Ik heb toen een bod gedaan en met een bepaalde gunfactor heb ik de woning voor een knappe prijs mogen overnemen. Omdat de woning in al die jaren dat ik student was, minimaal onderhouden is, was het de taak aan mij om veel aandacht en liefde in de woning te steken. Omdat het een investeringsobject is heb ik niet al te veel bezuinigd op het opknappen van de woning. Er moest veel gebeuren: de leidingen waren erg verouderd en zijn allemaal vervangen. Daarnaast is de woning grotendeels geïsoleerd. Uiteindelijk is de woning in de basis erg opgeknapt. Nadat de basis stond heb ik de muren er in gezet. Daarna is alles afgewerkt en werd het tijd voor de laatste puntjes. Omdat de gehele woning vrij modern is heb ik er voor gekozen om een vloer te kiezen uit de categorie betonlook vloeren. Ik wist alleen nog niet welke mogelijkheden er waren binnen betonlook vloeren. Daarom ben ik toen gaan zoeken welke bedrijven betonlook vloeren verkopen, en op welke manier een betonlook vloer kan worden aangebracht / gelegd. Via het internet heb ik gezocht naar betonlook vloeren en kwam ik op deze manier terecht op de website van willemdesignvloeren.nl . Ik zag dat dit ook in de buurt was van waar ik woon dus dat kwam erg goed uit. Ik heb toen op de website gekeken van willemdesignvloeren.nl en heb toen veel informatie in kunnen winnen wat betreft betonlook vloeren. Na veel onderzoeken heb ik de conclusie getrokken dat betonlook vloeren een erg moderne en frisse uitstraling hebben in een woning zoals mijn woning. Ik heb toen via de website contact proberen te leggen om mijn specifieke situatie uit te leggen.

Betonlook vloeren die op verschillende manier aangelegd kunnen worden

Nadat ik een mail had gestuurd waarin ik mijn specifieke situatie had uitgelegd, kreeg ik na verloop van tijd een hele vriendelijke email ontvangen. De situatie zoals ik die beschreef kwam overeen met vele gevallen die willemdesignvloeren.nl zoal tegenkomt. Er waren verschillende dingen mogelijk in mijn situatie die globaal zijn uitgelegd. Op basis daarvan leek het beter om een gesprek te plannen om de plannen voor specifiek mijn woning te concretiseren. Er is toen op niet al te lange termijn een gesprek gepland op kantoor en toen hebben we het plan concreet gemaakt. Ik had keuze uit vele betonlook vloeren en daaruit heb ik de beste keuze kunnen maken. De offerte was op basis van deze keuze opgesteld en daarop zijn we tot een mooi akkoord kunnen komen. De prijs was hierbij acceptabel voor de klus die het bedrijf voor mij zou gaan uitvoeren. Een tijdje later is de vloer gelegd en nu ben ik trotse eigenaar van deze betonlook vloer.

Wilt u meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft om te kiezen uit de mooiste betonlook vloeren? Gaat u dan eens:

  • Naar de website willemdesignvloeren.nl
  • Een email sturen met daarin de situatie die u wenst
  • In gesprek met één van de medewerkers van dit bedrijf

Ik hoop dat u net als ons ook een keuze kunt maken uit één van de prachtige betonlook vloeren die dit bedrijf te koop heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *