Zeer tevreden over mijn nieuwe quooker flex

sanispecials-logo

Ik wil graag een quooker flex aanschaffen zodat ik direct koud, warm en kokend water uit de kraan kon krijgen en ik makkelijk de afwas kon doen meerdere drankjes tegelijk in kon schenken en mijn groente gemakkelijk zou kunnen wassen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf die dit product aanbiedt. 

Sanispecials is 24/5 bereikbaar voor vragen en advies

Toen ik op het internet op zoek ging naar quooker flex kreeg ik zeer veel zoekresultaten van verschillende bedrijven die dit aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Sanispecials mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op website staat onder andere vermeld dat het bedrijf 24/5 bereikbaar is voor vragen en advies.

toilet

Zeer tevreden over het advies en klantvriendelijkheid 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik ontving uitgebreid advies. Na het gesprek besloot ik daarom ook om over te gaan tot een aankoop. Mijn bestelling werd erg snel en gratis geleverd en werkt uitstekend. Daarom ben ik ook erg tevreden over Sanispecials.